Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünün delindiğini görmek

Rüyada göğsünün delindiğini görmek

Rüyada göğsünün delindiğini görmek yeni yatırımlar yapacağına, zararların üst üste geleceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, tecrübe kazandıracağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünün delindiğini gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizde ya da iş hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada göğsünün delindiğini görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli delinmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işaret eder.

Rüyada deli saldırısına uğramak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada kızını delirmiş görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, evliyseniz eşle iyi geçime alamet eder.

Rüyada babasını delirmiş görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı deli kadın görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deli saldırması görmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına işaret eder.

Rüyada elin delindiğini görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, az maliyetle ticarete atılacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments