Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını delirmiş görmek

Rüyada babasını delirmiş görmek

Rüyada babasını delirmiş görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, hedeflere ulaşılacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, önemli sorumluluklar alacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine rivayet eder.

Rüyada babasını delirmiş gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme eğilimindesiniz.

Rüyada babasını delirmiş görmek mali olarak küçüleceğine, istediği herşeye kavuşacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine inanılır.

Rüyada babasını deli görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, darlık içine düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada babayı delirmiş görmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada babayı deli görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına yorulur.

Rüyada eşini delirmiş görmek onları tebrik edeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin deli olduğunu görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, tamamen içine kapanacağına alamet eder.

Rüyada deli gibi davranmak çok büyük bir rahata ereceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada hastanede deli görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments