Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı deli kadın görmek

Rüyada yaşlı deli kadın görmek

Rüyada yaşlı deli kadın görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, pişmanlığa işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı deli kadın gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınları baştan çıkartmak, duygusal, anlık veya kalıcı maceralar yaşamak açısından şanslısınız.

Rüyada yaşlı deli kadın görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada yaşlı deli görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, birçok iş kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deli kadın görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına delalet eder.

Rüyada kadın deli görmek umduklarını bulamayacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deli bir kadın görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı bir kadından hediye almak rahat bir hayat sağlayacağına, şansının ve bahtının döneceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadın duası almak rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine delalettir.

Rüyada yaşlı kadına çarpmak çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, kazancın gittikçe artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments