Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elin delindiğini görmek

Rüyada elin delindiğini görmek

Rüyada elin delindiğini görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, keyifli günler geçireceğine, hastaysa şifa bulacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, işlerinin kapanacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, zor durumların biteceğine yorulur.

Rüyada elin delindiğini gördüyseniz:

  • Eski bir anı, tanıdık veya olay eski bir fikri tekrar hayatınıza taşıyabilir.

Rüyada elinin delindiğini görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elin delindiğini görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına tabir olunur.

Rüyada eli delinmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalettir.

Rüyada dişin delindiğini görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, iyi halin geleceğine delalettir.

Rüyada kocasını delirmiş görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada birinin deli olduğunu görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına işarettir.

Rüyada ayağının delindiğini görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü delirmiş görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, çok dikkat çekeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments