Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını delirmiş görmek

Rüyada kızını delirmiş görmek

Rüyada kızını delirmiş görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, fakir çocukları giydireceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızını delirmiş gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınızı çok fazla büyütmeyin.

Rüyada kızını delirmiş görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada deli taklidi yapmak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada deli tarafından kovalandığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine işarettir.

Rüyada deli koşturmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deli doktor görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birini delirmiş görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deli dana görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, anne baba duası alacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağının delindiğini görmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments