Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli delinmek

Rüyada eli delinmek

Rüyada eli delinmek rahatının kaçacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, yüksek makamlara geleceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine yorulur.

Rüyada eli delinmek gördüyseniz:

  • Ekonomik anlamda meydana gelebilecek bir sorunun farkındasınız.

Rüyada eli delinmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, makam ve rızık sağlayacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada elinin delindiğini görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada elin delindiğini görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalet eder.

Rüyada deli hastanesi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada babayı delirmiş görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını deli görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına delalettir.

Rüyada çorabın delindiğini görmek daha fazla rızık elde edileceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını deli görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, zamanının boşa gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments