Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsü ağrımak

Rüyada göğsü ağrımak

Rüyada göğsü ağrımak geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, ailenin büyüyeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsü ağrımak gördüyseniz:

  • Olaylar karlı girişimlere dönebilir.

Rüyada göğsü ağrımak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada göğsünün ağrıdığını görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada böbreğinin ağrıdığını görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada bacağı ağrımak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine işarettir.

Rüyada parmağının ağrıdığını görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına inanılır.

Rüyada başkasının başının ağrıdığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine tabir olunur.

Rüyada azı dişinin ağrıdığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, saygınlığa delalet etmektedir.

Rüyada diş ağrıdığını görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments