Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsü açık görmek

Rüyada göğsü açık görmek

Rüyada göğsü açık görmek ardından yeni bir işe gireceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada göğsü açık gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla bağlantılı işlerde veya yolculuklar esnasında sorunlar yaşanabilir.

Rüyada kendi göğsünü açık görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada göğsünün açık olduğunu görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, yapacağı planların altüst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsü açık kadın görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsü açık gezmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsü açık görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünü morarmış görmek kara kara düşüneceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin göğsünü görmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsünden öpülmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments