Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ göğsünden süt emzirmek

Rüyada sağ göğsünden süt emzirmek

Rüyada sağ göğsünden süt emzirmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sağ göğsünden süt emzirmek gördüyseniz:

  • Her an, çok hoşunuza gidecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sağ göğsünden süt emzirmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada sağ göğsünden bebek emzirmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yalan söylemeye işaret etmektedir.

Rüyada bebeği sağ göğsünden emzirmek keyfinin ve neşesinin artacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada göğsünden süt emzirmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine inanılır.

Rüyada göğsünden süt gelmesi ve bebek emzirmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ göğsünden vurulmak herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine işarettir.

Rüyada sağ göğsünü görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına inanılır.

Rüyada sağ göğsünde yara görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments