Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünü açmak

Rüyada göğsünü açmak

Rüyada göğsünü açmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, işinde de hep başarılı olacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada göğsünü açmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, işlerinizde veya girişimlerinizde eksiklikler ya da atladığınız yerler olabilir.

Rüyada göğsünü açmak ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine delalet eder.

Rüyada cennet kapısını açmak epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine rivayet eder.

Rüyada bebek altı açmak nazar eden insanların haddini bildireceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada lambayı açmak muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada manav dükkanı açmak çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına alamet etmektedir.

Rüyada yufka ekmeği açmak işinin gücünün de hep rast gideceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza rivayet eder.

Rüyada yün açmak başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada hendek açmak şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments