Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada manav dükkanı açmak

Rüyada manav dükkanı açmak

Rüyada manav dükkanı açmak kendi işinin patronu olunacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, elinin de bolluk göreceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kişinin daha çok kazanacağına delalet eder.

Rüyada manav dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Çocuklarınızın maddi durumu veya sizin dış dünyaya yansıttığınız yüzünüz gelir düzeyinize ters bir görünüm yaratabilir.

Rüyada manav dükkanı açmak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işarettir.

Rüyada manav açmak yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada manavda çalışmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına yorulur.

Rüyada manavdan elma almak rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada manavdan sebze almak öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine delalettir.

Rüyada manavda karpuz görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine, kendi bildiğini okuyacağına işaret eder.

Rüyada manavdan alışveriş yapmak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, artık daha dikkatli davranacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada manavdan domates almak çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments