Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek altı açmak

Rüyada bebek altı açmak

Rüyada bebek altı açmak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, mallarının da hayırlı olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada bebek altı açmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bazı gizli düşmanlarınız da harekete geçebilir.

Rüyada bebek altı açmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada bebeğin altını açmak elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeği kucağına aldığını görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek elbisesi aldığını görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, işlerinin kötüleşeceğine, yenilenme yaşayacağına delalettir.

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada bebek altı almak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kıllı bebek görmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine alamet eder.

Rüyada oyuncak bebek aldığını görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, spor yapmaya başlanılacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments