Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet kapısını açmak

Rüyada cennet kapısını açmak

Rüyada cennet kapısını açmak ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennet kapısını açmak gördüyseniz:

  • Detaylı düşünülmeden atılan adımların veya yapılan değişikliklerin olumsuz sonuçları olabilir.

Rüyada cennet kapısını açmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cennet kapısından girmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, bilakis malının çoğalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cennet kapısı görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cennetin kapılarını görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına rivayet eder.

Rüyada cennet ve cehennem kapısı görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennetin kapısından girmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine yorulur.

Rüyada cennet cehennem kapısı görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine delalet eder.

Rüyada cennetin kapısında beklemek rızkın ve kazancın artacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments