Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna dövme yaptırmak

Rüyada koluna dövme yaptırmak

Rüyada koluna dövme yaptırmak kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada koluna dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz veya sizi ilgilendiren kişilere daha çekici görünmenizi sağlayacak yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada başkasının kolunda dövme görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına yorulur.

Rüyada koluna dövme yaptırdığını görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine inanılır.

Rüyada koluna dövme yaptırmak günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına tabir olunur.

Rüyada kolunda dövme görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kolunda dövme görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dövmeli kol görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, sorunların teker teker aşılacağına delalet eder.

Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine delalet eder.

Rüyada koluna dövme yapmak gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments