Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövme yaptırmak istemek

Rüyada dövme yaptırmak istemek

Rüyada dövme yaptırmak istemek endişelerinden kurtulacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalet eder.

Rüyada dövme yaptırmak istemek gördüyseniz:

  • Daha sonra faydası olacağını düşünüyorsanız yedek planlar yapmanızda fayda var.

Rüyada dövme yaptırmak istemek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, borçlarının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada eşinin dövme yaptırdığını görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil dövme yaptırdığını görmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, tatsızlık olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada elde dövme görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunu dövmeli görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kafasının rahat edeceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dövme yapan birini görmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada adam dövme görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada renkli dövme yaptırmak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments