Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökte yürümek

Rüyada gökte yürümek

Rüyada gökte yürümek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zaman bulmakta zorlanacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına rivayet eder.

Rüyada gökte yürümek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı bilmiyorsanız acil veya düşüncesiz kararlar almamalısınız.

Rüyada gökte yürümek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının göğsünden süt geldiğini görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada sol göğsünden süt geldiğini görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada göklerde uçmak pek çok olumlu gelişmelere, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsüne ellemek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kadının göğsünü görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, borcunun çok olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünden ameliyat olmak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsünden kan geldiğini görmek yeni bir yol tutulacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments