Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde süt olduğunu görmek

Rüyada göğsünde süt olduğunu görmek

Rüyada göğsünde süt olduğunu görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, büyük başarıla kazanacağına, işinde terfi alacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Rüyada göğsünde süt olduğunu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işlere katkısı olabilecek kişilerle görüşmeler ayarlamanızda fayda var.

Rüyada göğsünün süt dolu olduğunu görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine inanılır.

Rüyada göğsünde süt görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünden akan sütü içmek işlerinin gelişme göstereceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, makam ve rızık sağlayacağına delalet eder.

Rüyada göğsünde süt aktığını görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, komşularla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünden süt sağdığını görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hanenizde bolluk olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsü süt dolu görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsü süt dolmak nefsine yenileceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada göğsünden süt vermek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments