Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsü alınmak

Rüyada göğsü alınmak

Rüyada göğsü alınmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, ailesini utandırmayacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsü alınmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınızla yapacağınız görüşmelerde belirsizlikler ya da kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Rüyada göğsü alınmak duaların ve tövbelerin kabul olacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada alında derin çizgi görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada tekrar askere alınmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine delalettir.

Rüyada işe alınmak musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karantinaya alınmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada teröristlerce rehin alınmak manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada alında kan görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayatının daha kolay olacağına işaret eder.

Rüyada işe geri alınmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments