Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karantinaya alınmak

Rüyada karantinaya alınmak

Rüyada karantinaya alınmak dertlerinin biteceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, borçlarının da kapanacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada karantinaya alınmak gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmek, iş birliği içine girmek ya da bağlantı kurmak istediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada karantinaya alınmak iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karantina görmek eskileri yâd edeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kötü sözler duyacağına inanılır.

Rüyada alında saç görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada silahla rehin alınmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir işe alınmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada bıçakla rehin alınmak ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada alında kıl görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, karalar bağlayacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada alında sivilce görmek asosyal bir insan haline geleceğine, ev sahibi olacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments