Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işe geri alınmak

Rüyada işe geri alınmak

Rüyada işe geri alınmak zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, maddi olanakların artacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işe geri alınmak gördüyseniz:

  • Birbirinizin isteklerini yerine getirerek daha da mutlu olacaksınız.

Rüyada işe geri alınmak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada işe alınmak dertlerin başlayacağına, iyi geçim halinde kalacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni işe alınmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, makamının sarsılmayacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir işe alınmak karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada görevden alınmak rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada savaşta rehin alınmak net bir bakış açısı kazanacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına alamet eder.

Rüyada alından vurulmak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, derde ve kedere düşeceğine işaret eder.

Rüyada alında kıl görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments