Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsü açık gezmek

Rüyada göğsü açık gezmek

Rüyada göğsü açık gezmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına inanılır.

Rüyada göğsü açık gezmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, karlı yatırımlar yapabilirsiniz.

Rüyada göğsü açık gezmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada göğsü açık görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada kendi göğsünü açık görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada göğsü açık kadın görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada göğsünün açık olduğunu görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, işlerin eski haline döneceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başı açık gezmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına delalet eder.

Rüyada açık gezmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına inanılır.

Rüyada saçı açık gezmek sorunların son bulacağına, anne baba duaları alınacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments