Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birinin göğsünü görmek

Rüyada ünlü birinin göğsünü görmek

Rüyada ünlü birinin göğsünü görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, güzel bir evliliğe, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin göğsünü gördüyseniz:

  • Olumsuz giden şeyleri olumluya çevirmenize yardım edecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada ünlü birinin göğsünü görmek ağız tadının da kaçacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalettir.

Rüyada gökten bir şey düştüğünü görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin göğsünden süt aktığını görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, karasızlık yaşayacağına, bahtının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada göğsünden silahla vurulmak hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada gökten çamur yağdığını görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökten nur indiğini görmek iyi geçim halinde kalacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine işarettir.

Rüyada göğsü tıraş etmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin göğsünde uyumak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments