Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünden öpülmek

Rüyada göğsünden öpülmek

Rüyada göğsünden öpülmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, desteksiz kalacağına yorulur.

Rüyada göğsünden öpülmek gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Rüyada göğsü kıllı görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla göğsünden vurulmak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalet eder.

Rüyada kendi göğsünden süt geldiğini görmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına işarettir.

Rüyada birinin göğsüne yattığını görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gök gürlemesi duymak hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına işarettir.

Rüyada gökte yıldızlar görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde yılan görmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerle göğün birleştiğini görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments