Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi göğsünün büyüdüğünü görmek

Rüyada kendi göğsünün büyüdüğünü görmek

Rüyada kendi göğsünün büyüdüğünü görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, istediği gibi hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi göğsünün büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar sizin için en iyi şey gibi görünmese de, en sonunda kazanmanızı sağlayacak.

Rüyada bir göğsünün büyüdüğünü görmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada göğsün büyüdüğünü görmek rahatsızlık vereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada göğsünün birinin büyüdüğünü görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada göğsünün büyüdüğünü görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi göğsünün büyüdüğünü görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi memesinin büyüdüğünü görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına alamet eder.

Rüyada gözünün büyüdüğünü görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada odanın büyüdüğünü görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, işlerin kapanacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments