Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göge yükselmek

Rüyada göge yükselmek

Rüyada göge yükselmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göge yükselmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız görüş alanınızı daraltıyor.

Rüyada bulutlara kadar yükselmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada evin yükseldiğini görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yükselmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, rahat bir hayat sağlayacağına yorulur.

Rüyada göge yükselmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüp göğe yükseldiğini görmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada meslekte yükselmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada ayın yükseldiğini görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada yatarken yükselmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments