Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın yükseldiğini görmek

Rüyada ayın yükseldiğini görmek

Rüyada ayın yükseldiğini görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, iyi geçineceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işarettir.

Rüyada ayın yükseldiğini gördüyseniz:

  • Bir an da eski arkadaşlarınız, ortaklarınız, müşterileriniz veya akrabalarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

Rüyada ayın yükseldiğini görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, ona mutluluk getireceğine, kendisine uğur getireceğine rivayet eder.

Rüyada dalgaların yükseldiğini görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, saadetinin yükseleceğine inanılır.

Rüyada mezarın yükseldiğini görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, söz sahibi olacağına, bol muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüp göğe yükseldiğini görmek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada zıplayarak yükselmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada işyerinde yükselmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada havada yükselmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada yerden yükseldiğini görmek rızkın çoğalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments