Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde yükselmek

Rüyada gökyüzünde yükselmek

Rüyada gökyüzünde yükselmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, kafasının karışacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde yükselmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız tercihler daha fazla sorumluluk ya da görevin nedeni olabilir.

Rüyada gökyüzüne yükselmek geçim sıkıntısının olmayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzüne yükseldiğini görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde yükselmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzüne doğru yükselmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına işarettir.

Rüyada havaya doğru yükselmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, amaçlarını yerine getireceğine inanılır.

Rüyada yerden yukarı yükselmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz sularının yükseldiğini görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada doların yükseldiğini görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments