Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbekten bıçaklanmak

Rüyada göbekten bıçaklanmak

Rüyada göbekten bıçaklanmak daha fazla başarı kazanılacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada göbekten bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Daha sağlıklı bir hayat yaşamak için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada göbekten bıçaklanmak ekmeğin ve paranın da artacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada göbek deliği görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına işarettir.

Rüyada birinin göbek attığını görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada göbek deliğinden kan geldiğini görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada göbekten dogum yapmak kötülüklere gözünü kapatmaya, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine alamet eder.

Rüyada göbeğinden vurulduğunu görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbekte kıl görmek sıkıntılarının daha da artacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbekli adam görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments