Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbekten iğne vurulmak

Rüyada göbekten iğne vurulmak

Rüyada göbekten iğne vurulmak zorlukların bu sayede aşılacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, zor bir dönem geçirileceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbekten iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Sadece kendi fikirlerini, isteklerini veya koşullarını anons etmekle meşguller.

Rüyada göbekten iğne vurulmak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada göbekten iğne olmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbekten vurulmak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada göbeğinden vurulduğunu görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada göğsünden iğne vurulmak şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, prestij kazanılacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine yorulur.

Rüyada başkasının iğne vurulduğunu görmek her şeyin sarpa saracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına yorulur.

Rüyada bacağına iğne vurulmak bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine rivayet eder.

Rüyada ayağa iğne vurulmak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments