Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbekten iğne olmak

Rüyada göbekten iğne olmak

Rüyada göbekten iğne olmak istediği evde oturacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, yaşamın belli bir düzene oturacağına, hem eğleneceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine inanılır.

Rüyada göbekten iğne olmak gördüyseniz:

  • İnsanların sevgisini kazanmak için para harcamanız gerekmiyor.

Rüyada göbekten iğne vurulmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine alamet eder.

Rüyada göbekten iğne olmak bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbekten vurulmak doğru karar veremeyeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada göbek bağını kesmek âlim kişiler arasına gireceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada göbek deliğinin büyüdüğünü görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, parasının ve malının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada anahtar göbeği görmek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, iftiraya maruz kalınacağına rivayet eder.

Rüyada göbeğinde kıl görmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbekten dogum yapmak beklentilerin hızla gerçek olacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments