Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbekten dogum yapmak

Rüyada göbekten dogum yapmak

Rüyada göbekten dogum yapmak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, geçiminin zor hale geleceğine işaret eder.

Rüyada göbekten dogum yapmak gördüyseniz:

  • Sürüncemeli tartışmalardan kaçının.

Rüyada göbekten dogum yapmak varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine inanılır.

Rüyada göbek yapmak sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada do um yapmak yoksulluktan sonra zengin olmaya, yakın akrabadan gelecek habere, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bekar dogum yapmak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek göbeği bağlamak sağlık sorunları yaşanacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işaret eder.

Rüyada göbek taşı görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek göbek kordonu görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada göbek deliği görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments