Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbekte kan görmek

Rüyada göbekte kan görmek

Rüyada göbekte kan görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, her daim bereketli işler yapacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, gelirinin sürekli olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada göbekte kan gördüyseniz:

  • Hatalı kararlar verebilir yanlış adımlar atabilirsiniz.

Rüyada göbeğinden kan geldiğini görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, isyan edeceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbek deliğinden kan aktığını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, ticaret hayatına atılacağına işaret eder.

Rüyada göbekten kan geldiğini görmek yenileceğine, şifa bulacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine delalettir.

Rüyada göbek deliğinden kan geldiğini görmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, bolluk ve bereket geçireceğine inanılır.

Rüyada göbeğinden kan aktığını görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada göbekte kan görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada şiş göbek görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine tabir olunur.

Rüyada göbek bağı kesilmemiş bebek görmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments