Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek deliğini görmek

Rüyada göbek deliğini görmek

Rüyada göbek deliğini görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, evliliğinde mutlu olacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada göbek deliğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki veya karşınızdaki kişiler sorun çıkartma veya kendi çıkarlarını ne pahasına olursa olsun koruma konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada göbek deliğini görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada göbek deliği görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına inanılır.

Rüyada göbek deliğinden kan aktığını görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada iki tane göbek deliği görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki göbek deliği görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine alamet eder.

Rüyada göbek deliğinden kan geldiğini görmek hakkını yedirtmeyeceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına işaret eder.

Rüyada göbek deliğini temizlemek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek çok üzüntü duyulacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments