Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane göbek deliği görmek

Rüyada iki tane göbek deliği görmek

Rüyada iki tane göbek deliği görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada iki tane göbek deliği gördüyseniz:

  • Aşırı hassas kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada iki tane göbek deliği görmek yeni bir yol tutulacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada göbek deliği temizlemek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada göbek deliği görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine inanılır.

Rüyada iki göbek deliği görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek tüm kederinin uçup gideceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada göbek deliğini temizlemek alım zorluğu yaşamayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine alamet eder.

Rüyada göbek deliğinden kan aktığını görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbek deliğini görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments