Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki göbek deliği görmek

Rüyada iki göbek deliği görmek

Rüyada iki göbek deliği görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, hasta ise daha kötüye gideceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada iki göbek deliği gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada göbek deliği temizlemek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, ömür boyu devam edeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbek deliğini görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına delalettir.

Rüyada göbek deliğinin açıldığını görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbek deliğinin büyüdüğünü görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, engel tanımayan biri olacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada göbek deliğinden kan geldiğini görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada iki tane göbek deliği görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada göbek deliğinden kan aktığını görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments