Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağından iltihap aktığını görmek

Rüyada ayağından iltihap aktığını görmek

Rüyada ayağından iltihap aktığını görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada ayağından iltihap aktığını gördüyseniz:

  • Hayatınızda büyük adımlar atmak üzeresiniz.

Rüyada ayağından iltihap aktığını görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, parasının azalacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada iltihap akması görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine delalet eder.

Rüyada iltihap aktığını görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalettir.

Rüyada kulaktan iltihap aktığını görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye yorulur.

Rüyada kulağından iltihap aktığını görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına yorulur.

Rüyada vücuttan iltihap aktığını görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, rızkının çoğalacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine yorulur.

Rüyada gözünden iltihap aktığını görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Rüyada göğsünden iltihap aktığını görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, işlerinin başarılı olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments