Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaktan iltihap aktığını görmek

Rüyada kulaktan iltihap aktığını görmek

Rüyada kulaktan iltihap aktığını görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, ana baba sözü dinlemeye, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına delalettir.

Rüyada kulaktan iltihap aktığını gördüyseniz:

  • Tutulmalar sağlığınızı ihmal etmemeniz gerektiğinin altını çiziyor.

Rüyada kulaktan iltihap aktığını görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, eğlenceli günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kulaktan irin aktığını görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulaktan kan aktığını görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına inanılır.

Rüyada gözünden iltihap aktığını görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına, kendisi için mal mülk alacağına işarettir.

Rüyada iltihap aktığını görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine inanılır.

Rüyada göğsünden iltihap aktığını görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada iltihap akması görmek kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada vücuttan iltihap aktığını görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments