Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memeden iltihap aktığını görmek

Rüyada memeden iltihap aktığını görmek

Rüyada memeden iltihap aktığını görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada memeden iltihap aktığını gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Rüyada memeden iltihap aktığını görmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına inanılır.

Rüyada memede iltihap görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına alamet eder.

Rüyada göğsünden iltihap aktığını görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına rivayet eder.

Rüyada iltihap akması görmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağından iltihap aktığını görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada kulağından iltihap aktığını görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına işaret eder.

Rüyada vücuttan iltihap aktığını görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments