Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek açık görmek

Rüyada göbek açık görmek

Rüyada göbek açık görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, zaferler kazanacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, hayırlı bir eşe, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada göbek açık gördüyseniz:

  • Uzun zamandır hayal ettiğiniz amaçlarınızdan bahsediyordunuz.

Rüyada göbeğini açık görmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, işlerini hafifleteceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada göbek açık görmek zenginliği bulacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada açık göbek görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına işaret eder.

Rüyada göbeği şişmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine inanılır.

Rüyada birini göbekli görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, her istediğini elde edeceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbekten iğne olmak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbek kaşımak sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet eder.

Rüyada göbek mantarı görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, giderlerin artış göstereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments