Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek kaşımak

Rüyada göbek kaşımak

Rüyada göbek kaşımak dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, yolunun hep açık olacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbek kaşımak gördüyseniz:

  • Katı bir tutum içine girmekten kaçının.

Rüyada göbek kaşımak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içi kaşımak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına yorulur.

Rüyada kulağını kaşımak hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalettir.

Rüyada ölünün sırtını kaşımak onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağını kaşımak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç kaşımak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin sırtını kaşımak içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada sırtını kaşımak büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments