Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek mantarı görmek

Rüyada göbek mantarı görmek

Rüyada göbek mantarı görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, dertlerin sona ereceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına işaret eder.

Rüyada göbek mantarı gördüyseniz:

  • Romantizm size iyi gelecek.

Rüyada kuzu göbeği mantarı görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbek mantarı görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kişinin rahat nefes alacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına yorulur.

Rüyada kuzu göbeği mantarı topladığını görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, adının yayılacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuzu göbeği mantarı toplamak kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalet eder.

Rüyada göbekten vurulmak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine delalettir.

Rüyada göbek deliği temizlemek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına yorulur.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, huşu içinde devam edeceğine işarettir.

Rüyada erkek göbeği görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments