Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbeğin kıllandığını görmek

Rüyada göbeğin kıllandığını görmek

Rüyada göbeğin kıllandığını görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada göbeğin kıllandığını gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin gidişatı veya pek çok sayıda girişiminiz istediğiniz şekilde ilerlemeye başladığının sinyallerini vermeye başlayabilir.

Rüyada göbek kılı görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine tabir olunur.

Rüyada göbeğin kıllandığını görmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalettir.

Rüyada göbekte kıl görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbeğini kıllı görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada göbeğinde kıl görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıllı göbek görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada göbekten kıl koparmak bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, çok hayırlı insan olunacağına alamet eder.

Rüyada göbeğinde yazı görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments