Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giysi katlamak

Rüyada giysi katlamak

Rüyada giysi katlamak sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada giysi katlamak gördüyseniz:

  • Duygusal konular üretkenliğinizi düşürebilir.

Rüyada giysi katlamak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine inanılır.

Rüyada battaniye katlamak kazancın günden güne daha da arttırılacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalet eder.

Rüyada yorganı katlamak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek elbisesi katlamak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, her istediğini alabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada etek katlamak büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, aniden evlilik kararı alacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birşey katlamak kalp kırıklığı olacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, başarıları ile tanınacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet katlamak kadim dostlar edineceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada yorgan katladığını görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, ekmeğinin de artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments