Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganı katlamak

Rüyada yorganı katlamak

Rüyada yorganı katlamak hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine yorulur.

Rüyada yorganı katlamak gördüyseniz:

  • Yalnız çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yorgan katlamak beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yorgan katlamak her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Rüyada yorganı katlamak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan katladığını görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına inanılır.

Rüyada yatak yorgan katlamak kötülüklere gözünü kapatmaya, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada birşey katlamak ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, bunun şans olacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz havlu katlamak çok büyük adımlar atacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine işaret eder.

Rüyada kıyafetleri katlamak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments