Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşey katlamak

Rüyada birşey katlamak

Rüyada birşey katlamak karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birşey katlamak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız çevrenizde sizinle ilgillenen bir erkekten aldığınız bir teklif hakkında kararsızlığa düşebilirsiniz.

Rüyada yatak çarşafı katlamak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada çorap katladığını görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada yıkanmış çamaşır katlamak elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yufka katlamak büyük bir üne sahip olunacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına delalet eder.

Rüyada kıyafet katladığını görmek parasının üstüne para ekleyeceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına rivayet eder.

Rüyada pijama katlamak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz çarşaf katlamak başına çok güzel olaylar geleceğine, suç işleyeceğine, çok zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz havlu katlamak yeni bir çevre edinileceğine, maddi zarar edeceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments