Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek katlamak

Rüyada etek katlamak

Rüyada etek katlamak rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada etek katlamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler var veya yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada etek katlamak istediği oranda da eğleneceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yatak çarşafı katlamak eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına rivayet eder.

Rüyada kıyafet katlamak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına işarettir.

Rüyada kıyafet katladığını görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, tamamlanmadan kalacağına inanılır.

Rüyada çarşaf katladığını görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Rüyada kilim katlamak adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına işarettir.

Rüyada bebek elbisesi katlamak anne duasının açılacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına inanılır.

Rüyada halı katlamak gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments