Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giysi giymek

Rüyada giysi giymek

Rüyada giysi giymek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına delalettir.

Rüyada giysi giymek gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada başkasının giysisini giymek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada giysi giymek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birinin giysisini giymek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün giysilerini giymek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün giysisini giymek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine yorulur.

Rüyada giysiyi ters giymek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker giysisi giymek mülkiyetinin de artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ölü giysisi giymek isteklerinin gerçekleşeceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments