Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin giysisini giymek

Rüyada ölen birinin giysisini giymek

Rüyada ölen birinin giysisini giymek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, sorunların tarihe karışacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin giysisini giymek gördüyseniz:

  • Fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada ölen birinin giysisini giymek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada yeni giysi giymek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına yorulur.

Rüyada başkasının giysisini giymek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü giysisi giymek iyi geçineceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada giysiyi ters giymek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına yorulur.

Rüyada asker giysisi giymek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına yorulur.

Rüyada ölüye giysi giydirmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, işlerin yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada giysi giymek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments