Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün giysisini giymek

Rüyada ölünün giysisini giymek

Rüyada ölünün giysisini giymek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, dinç kalacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün giysisini giymek gördüyseniz:

  • Size maddi manevi borcu olan kişilere güvenebilirsiniz, yolunuzda duran kişilerden uzak durun.

Rüyada ölünün giysilerini giymek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, gözyaşına boğulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye giysi giydirmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet eder.

Rüyada ölünün giysisini giymek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölü giysisi giymek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker giysisi giymek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin giysisini giymek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı giysi giymek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, ortalığın karışacağına, güzel ve doğru işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birinin giysisini giymek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments