Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının giysisini giymek

Rüyada başkasının giysisini giymek

Rüyada başkasının giysisini giymek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, büyük başarı kazanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada başkasının giysisini giymek gördüyseniz:

  • Sizi sınırlayan şeyler veya kişiler var.

Rüyada giysi giymek rüya sahibinin içine kapanacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine inanılır.

Rüyada ölen birinin giysisini giymek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada asker giysisi giymek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına işarettir.

Rüyada ölünün giysisini giymek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ölü giysisi giymek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine işarettir.

Rüyada giysiyi ters giymek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi giysi giymek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada başkasının giysisini giymek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments